Honda Talon Forum banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
I have poked around and didn't find anything similar, so i apologize if this has been covered. I was out riding my personal trails this past weekend and we were playing around on what we call our sand hills. It is essentially a section of an old river levee that is no longer being used, so once you come up one side you immediately go right back down the other side (not much of a top to stop on). I was climbing one part and was in High Gear auto and i think it was in 2nd gear. Right as i got to the top i hit the brakes pretty hard because i wanted to park on top for a minute and take a picture. Right when i hit the brakes the machine died and all the lights on the dash started flashing (clutch light, i4wd light, engine light, seat belt light, you get the idea) and the gear indicator just had an E. i put my foot on the brake with it still in high and started the machine up but as soon as i let my foot off the brake it died. I then put it in Park and started the machine and again as soon as i put it in gear and let foot off the brake it died. I shut the key off for approx 30 seconds while i looked around the machine quick, mainly the plug on the front diff for the sensor. Got back in the machine and started it up and this time everything was fine and I was able to ride another 4 hours or so with no issues. I was just curious if anyone had had anything similar and what the out come was? Even though it did not do anything the rest of the day these kind of un explained problems keep me awake at night lol.
 
1 - 1 of 1 Posts
Top